Activiteiten- en rommelmarkt Activiteiten- en rommelmarkt

Op zaterdag 3 november jl. werd de 9de activiteiten- en rommelmarkt, georganiseerd bij Betondak Arkel. Het was een prachtig evenement, met een mooie opbrengst, die deels bestemd was voor de inrichting van het schoolplein bij het nieuwe MFC te Hoogblokland. De organisatie was in handen van de Commissie Activiteitenmarkt (CAM) in samenwerking met Handwerkkring "Tryfosa.

(Foto gemaakt door A. de Bruin)

Zoekt u nieuwe of gebruikte spulletjes, kijk dan eens bij onze Rommelmarkt op Marktplaats. We hebben van alles van grote meubels tot leuke kleine spulletjes. Met deze link komt u terecht op de slee die o.a. bij ons te koop staat. Klik vervolgens op "alle advertenties" om ons gehele aanbod te zien. Zoekt u iets dat er niet bijstaat, meldt het dan s.v.p., dan kan het voor u worden gereserveerd.
Iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van augustus en november) kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur spullen komen brengen op Minkeloos 13 (Noordeloos). Ook kan er dan gesnuffeld worden op de zolder of in de schuur.
Spullen brengen/halen - Spullen kunt u ook op dinsdagmiddag brengen op Minkeloos 13 of afleveren in de zwarte schuur. Als u spullen op wilt laten halen, kunt u bellen naar Henny Vonk, tel. 0183-563792.

Bijbelkringen, gespreks- en studiegroepen

In onze gemeente zijn verschillende bijbel-, gespreks- en studiegroepen actief:

• 20+-kring;
  • 25+-club;
  • Moms United Group (MUG);
  • Studiekring;
  • Huisbijbelkring;
  • Bijbelkring "Achterkerk";
  • Vrouwengespreksochtend,

Gemeentedag Gemeentedag

Ieder jaar wordt er door de gemeentedagcommissie een gezellige dag georganiseerd voor de gehele gemeente.

Handwerkkring "Tryfosa" Handwerkkring "Tryfosa"

Deze kring handwerkt ten bate van onze gemeente. Om de twee weken komen de leden van deze kring op dinsdag van 9.30-11.30 uur bij iemand thuis.

Hervormde Vrouwen Dienst (H.V.D.) Hervormde Vrouwen Dienst (H.V.D.)

Ouderen en/of langdurig zieken worden regelmatig bezocht door de dames van de H.V.D.

Mailadres H.V.D.:

Kerstcommissie Kerstcommissie

Op Tweede Kerstdag is het kinderkerstfeest in de kerk. De kinderen spelen dan een musical, waarvoor klein en groot van harte wordt uitgenodigd. Het kinderkerstfeest wordt georganiseerd door de kerstcommissie.

Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds

Dit fonds wordt opgebouwd uit gaven die jarige gemeenteleden doneren. De opbrengst wordt zoveel mogelijk voor een gericht doel bestemd.

Iets onjuist in het adressenbestand? Geef dit a.u.b. direct door aan de collectant die aan de deur komt.

Zending- en evangelisatiecommissie Zending- en evangelisatiecommissie

De zendingscommissie wil de gemeente bewust maken van zending en verzorgt collectes en acties t.b.v. zendingsdoelen. De GZB-bus in de hal van de kerk is bestemd voor postzegels en (gebruikte) kaarten.

Mailadres van de zendings- en evangelisatiecommissie:
.