Activiteiten- en rommelmarkt Activiteiten- en rommelmarkt

Zoekt u nieuwe of gebruikte spulletjes, kijk dan eens bij onze Rommelmarkt op Marktplaats. We hebben van alles van grote meubels tot leuke kleine spulletjes. Met deze link komt u terecht op de slee die o.a. bij ons te koop staat. Klik vervolgens op "alle advertenties" om ons gehele aanbod te zien. Zoekt u iets dat er niet bijstaat, meldt het dan s.v.p., dan kan het voor u worden gereserveerd. I.v.m. coronacrisis is het  t/m 1 juni a.s. niet mogelijk spullen op te halen of te brengen!

Iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van augustus en november) kunt u tussen 9.30 en 12.00 uur spullen komen brengen op Minkeloos 13 (Noordeloos). Ook kan er dan gesnuffeld worden op de zolder of in de schuur. I.v.m. coronacrisis gaan deze zaterdagmorgens  t/m 1 juni a.s. niet door!

Spullen brengen/halen - Spullen kunt u ook op dinsdagmiddag brengen op Minkeloos 13 of afleveren in de zwarte schuur. Als u spullen op wilt laten halen, kunt u bellen naar Henny Vonk, tel. 0183-563792.   I.v.m. coronacrisis worden spullen niet gebracht/gehaald  t/m 1 juni a.s.!
terug