Even voorstellen Even voorstellen
Beste gemeenteleden,
Voor velen van jullie zijn wij (inmiddels) bekende gezichten. Wij bezoeken jullie gemeente al geruime tijd en vinden hier een plek om uit te rusten, en we mogen ons voeden (Psalm 23). 18 jaren lang hebben we met veel plezier in Hoogblokland gewoond en hebben we in Gorinchem (Gereformeerde kerk Vrijgemaakt) gekerkt. We hebben in die periode ook wel eens overwogen om de stap te maken naar de PKN, maar het is er nooit van gekomen. Drie jaar geleden zijn we verhuisd naar Gorinchem Oost (Annie MG Schmidtlaan 84) en daar wonen we nu ook met veel plezier, maar kerkelijk ging het rond die periode minder goed. We voelden ons steeds minder thuis in de Gkv, hebben daar veel gesprekken over gehad, maar hebben elkaar met een open bijbel niet kunnen vinden. Vanaf dat moment is de PKN in Hoogblokland een veilige haven gebleken, we gaan hier naar de Bijbelstudie, mogen deelnemen aan het avondmaal. Ook hebben we al mogen ondersteunen bij het jeugdwerk en het zingen in de kerk.De afgelopen weken is de keuze om te vertrekken uit de Gkv in een stroomversnelling terecht gekomen, voor ons voelt het nu goed. We hopen op een mooie tijd in een voor ons vertrouwde gemeente. We snappen dat het lastig is om zomaar eens langs te komen in Gorinchem, maar bij ons draait de deur altijd naar binnen, welkom voor koffie, thee of een goed gesprek. We bidden dat God ons samen een goede tijd mag geven in Hoogblokland.
Groet,
Marijke, Herman, Stijn en Steffan Wieringa.
----------------------------------------------------------------------
Beste gemeenteleden,
Eind april zijn wij verhuisd naar de Haarweg in Gorinchem. De kinderen gaan in september naar de basisschool De Wegwijzer in Hoogblokland. Daarom hebben wij ervoor gekozen om kerkelijk ook met jullie mee te gaan leven. Na jaren verbonden te zijn geweest aan de hervormde kerk in Meerkerk - waar wij zelf zijn gedoopt, getrouwd, belijdenis hebben gedaan en ook onze kinderen weer hebben mogen dopen - is het best een grote stap om naar een andere gemeente te gaan. En nu i.v.m. met het coronavirus gaat alles ook even anders, maar ondanks dat hopen wij ons snel thuis te voelen bij jullie in de gemeente. We hebben al veel kaartjes mogen ontvangen als welkom, dat doet ons goed. Erg leuk!
Vriendelijke groet,
Hans, Ardina, Bryan, Djuléan en Daphne van Vulpen