Aanvang diensten

Iedere zondag is er een dienst om 9.30 en om 18.30 uur.

Adres + tel.no. kerkgebouw

Dorpsweg 80a
4221 LJ  Hoogblokland

Beluisteren

Om onze kerkdiensten rechtstreeks of op een later tijdstip via het internet te kunnen beluisteren klikt u hier. U kunt ook via kerkradio de dienst beluisteren, rechtstreeks of later. Kerkradio is aan te vragen bij:

Er zijn collectebonnen ter waarde van € 1,00 verkrijgbaar.
Bij overmaking naar het College van Kerkrentmeesters kunt u gebruikmaken van rek.no. NL 82 RABO 0346 3102 10 t.n.v. Kerkv. Herv. Gem. Hoogblokland.

EHBO

Bij elke eredienst is er een EHBO-team aanwezig.
Coördinatie: .

Kindernevendienst

Vrijwel elke zondagochtend - met uitzondering van de zomerperiode - wordt er kindernevendienst gehouden. De ene zondag voor kinderen van groep 1-4, de andere week voor kinderen van groep 5-8. De kindernevendienst wordt gehouden in de Achterkerk.
Contactpersonen:
Het rooster van de kindernevendienst is te vinden op het alleen voor kerkleden toegankelijke gedeelte van deze website.

Iedere zondag is er tijdens de morgendienst kinderoppas.
Het actuele oppasrooster is te vinden op het alleen voor kerkleden toegankelijke gedeelte van deze website.

Koffie drinken

Veelal op de eerste zondag van de maand (maar let op de actuele berichtgeving) wordt er na de morgendienst gezamenlijk koffie/thee gedronken, om nader kennis te maken en/of de onderlinge band te versterken.

Themadiensten

Er zijn zes themadiensten per jaar: twee staan er vast (opening en sluiting winterwerk) en vier ervan hebben een vrij thema. Deze diensten worden voorbereid door de themadienstcommissie. De themadienstcommissie organiseert daarnaast ook de kerstzangdienst en de kinderbid- en dankdagdienst.
Contactpersoon: .